Sykkelcenteret Sola & Randaberg

Sykkelcenteret har butikker på Sola og Randaberg, hvor du finner alt du trenger til sykkelsesongen! 

Sykkelcenteret Sola ble etablert 1/3-1991 i små lokaler på Sande sletta rett utfor Sola sentrum. I 1994 var behovet for større lokaler påtrengende og vi flyttet til Skjoldgården med 150m2 boltreplass i slutten av August. Med økende salg og reperasjoner var behovet for større lokaler ganske klart i 1997 og vi utvidet da med 100m2.

5/2-1998 overtok vi Felgen Sykkel på Randaberg med stort potensiale. På høsten 2006 åpnet muligheten seg for å flytte i nye lokaler på Randaberg til en 3 ganger større butikk, dette var en umiddelbar suksess. Juli 2009 var muligheten for å ekspandere 60 m2 til på Sola og den var vi glad for, vi trenger alltid mer plass.

1/1- 2010 overtok vi KH sykkeldeler grossist firma med delesalg til flere sykkelbutikker. Vi hadde stor 20 års feiring i mars 2011 med stor suksess.

Vi langserte ny nettbutikk i April 2012.

I August 2014 flytter vi inn i nyrenoverte lokaler rett nedi gata (Sola gaver og leker)

Vi er i dag 4 ansatte på våre 2 butikker og vi trives godt med dette.

Velkommen skal du være til å bidra videre på historien!

Vi fører et bredt utvalg av sykler, sykkelhjelm, sykkelklær, sykkelsko og sykkelutstyr fra en rekke kjente merker som Trek, GT, Wheeler,BH Emotion, DBS og Micro. Vi har også et stort utvalg med el-sykler fra markedets ledende produsenter. I tillegg til eget sykkelverksted på begge stedene, fører vi et stort utvalg av deler og tilbehør til din sykkel.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×