PRODUKTMENY

PRODUKTMENY

Betingelser for kjøp

Levering

Varer sendes med Posten/Bring eller Schenker. Vi sender på billigste og beste måte. Sendinger med verdi over 5.000.- blir forsikret hos IF. Lagervarer sendes samme dag eller dagen etter at de er bestilt. Ved kjøp av varer vi ikke har på lager, blir leveringstiden oppgitt samme dag eller dagen etter at de er bestilt dersom det er mer enn 3 dagers leveringstid.

Til Nord-Norge og mindre steder kan det ta to til tre dager ekstra. 
Du kan hente varene i butikken. Oppgi dette på bestillingen.

Garanti

Garanti gjeldene etter norsk kjøpslov. Vi dekker ikke problemer som oppstår på grunn av feil begått av kunden, og heller ikke fysiske skader kunden har påført varen.
Ved garantisak skal varen returneres oss sammen med kopi av faktura og en fyldig beskrivelse av feilen/mangelens art.
Lov om angrefrist gjelder ved retur av varen innen 10 dager, vennligst legg ved en forklaring.

Salgsbetingelser

Priser
Alle priser er oppgitt ink. mva. Frakt kommer i tillegg, med mindre annet uttrykkelig er nevnt.
Prisene er i stadig forandring. Vi må ta forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører, hvis prisendring ikke kommer deg tilgode vil du få beskjed på forhånd.
Vi tar forbehold om feilprising av varer.

Betaling

paymentoptions.png

 

 

Kredittkort. Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.

Forhåndsbetaling Du kan også betale til vår konto: 3206.07.27189. Ordrene blir behandlet etter betalingen er inne på vår konto. Dersom betaling uteblir vil vi slette ordren etter 10 virkedager.

Kreditt kan innvilges etter avtale for offentlige etater og bedrifter.
Hvis varer ikke blir hentet eller nektes mottatt vil vi belaste kunden for et gebyr på 200,- for å dekke tapt verdi på varen, og utlagt varelager. Kunden blir også belastet utlagt frakt og porto samt et fakturagebyr på 100,-.
Hvis varen blir hentet, og returnert i orginalpakning i.h.t. tidsrammen som gjelder for anfrefristloven, vil kunden ikke bli belastet.

Ordre 
Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. 

Kundeopplysninger
Vi registrerer kundenavn, adresse, telefonnummer, faks og email adresse i vår database.
Disse opplysningene blir kun brukt av oss for historikk og regnskapsførsel, og blir ikke levert videre. Opplysningene er kun tilgjengelig for Sykkelcenteret A/S, og evt. datterselskap.

Vi vil av og til sende ut informasjon/tilbud til våre kunder, men dersom De ikke vil motta dette, vil det stå forklart hvordan man kan fjernes fra en slik liste.
Kundeopplysningene vil være registrert hos oss inntil kunden selv ber om å bli slettet.
Dersom kunden ønsker å få slettet personinformasjon, vennligst send en mail til Firmapost@Sykkelcenteret.no