Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

- Alle priser er oppgitt i NOK inkl. mva.
- Prisene er i stadig forandring. Vi må ta forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører, hvis prisendring ikke kommer deg tilgode vil du få beskjed på forhånd.
- Vi tar forbehold om feilprising av varer.

Vi benytter Klarna sin løsning for bankkort/kredittkort og faktura i vår nettbutikk.
1. Bankkort / Kredittkort: Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
2. Klarna Faktura: Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.

Klarna.png

Levering

Varer sendes med Posten/Bring eller Schenker. Vi sender på billigste og beste måte. Sendinger med verdi over 5.000.- blir forsikret hos IF. Lagervarer sendes samme dag eller dagen etter at de er bestilt. Ved kjøp av varer vi ikke har på lager, blir leveringstiden oppgitt samme dag eller dagen etter at de er bestilt dersom det er mer enn 3 dagers leveringstid.

Til Nord-Norge og mindre steder kan det ta to til tre dager ekstra. 
Du kan også hente varene i butikkene våre på Sola og Randaberg.

Garanti

Garanti gjeldene etter norsk kjøpslov. Vi dekker ikke problemer som oppstår på grunn av feil begått av kunden, og heller ikke fysiske skader kunden har påført varen.
Ved garantisak skal varen returneres oss sammen med kopi av faktura og en fyldig beskrivelse av feilen/mangelens art.
Lov om angrefrist gjelder ved retur av varen innen 10 dager, vennligst legg ved en forklaring.

Ordre

Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. 

Kundeopplysninger

Vi registrerer kundenavn, adresse, telefonnummer, faks og email adresse i vår database.
Disse opplysningene blir kun brukt av oss for historikk og regnskapsførsel, og blir ikke levert videre. Opplysningene er kun tilgjengelig for Sykkelcenteret A/S, og evt. datterselskap.
Vi vil av og til sende ut informasjon/tilbud til våre kunder, men dersom De ikke vil motta dette, vil det stå forklart hvordan man kan fjernes fra en slik liste.
Kundeopplysningene vil være registrert hos oss inntil kunden selv ber om å bli slettet. Les mer om dette i vår Personvernserklæring.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×