Lezyne Frontlys eBike Power 500 Lumen HB StVZO E550

Lezyne

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
Kr 1 320 Eks. MVA
Varenr.
1-LED-EPWRSTHB-V104

Ebike Power HB E550, StVZO-optimalisert linse godkjent med flom, lang- og kortdistanse lyskjegle. Høy ytelse "always on" LED som gir 290 Lumen på Nærlys instiling og 550 Lumen på Langlys instilling. Slitesterk og holdbar CNC-maskinert aluminiumskonstruksjon med varmeavledning. 

El-sykkelkompatibel 6-12v inngang, 6w kobles enkelt inn i batterier fra toppprodusenter inkludert Bosch, Shimano og Yamaha. Lykten har ekstern bryter som festes enkelt på styret og innebygd USB-port som kan brukes til å lade andre enheter. Inkludert X-Lock stem feste og CNC-maskinert aluminium gaffel feste, samt 130cm strømkabel.

Spesifikasjoner: 

  • Maks Lumen: 550
  • Farge: Svart

Lezyne sine El-Sykkel lys drives av motoren til el-sykkelen og må installeres manuelt. Riktig installasjon kan kreve en del demontering av sykkel og motor (avhengig av merke og batteritype) og ekstra kabler for å koble lyset til motoren. Det er høyst anbefalt at dette utføres av et sykkelverksted eller der sykkelen ble kjøpt.

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden

Rask levering

Vi har for tiden stor pågang. Lagervarer sendes ut fortløpende etter at vi har mottatt din bestilling. Vi benytter Posten/Bring på alle sendinger - med deres transporttider.

Delbetaling via Klarna

Hos Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Betal med Vipps

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×