Er du også interessert i?

-10%
T501081 t501081_1.jpg

Suomi WXC Piikkisika W408 TLR 29 x 2.6 Piggdekk

Lager
Mindre enn 5
Pris
Kr 1 103,2 Eks. MVA
Før
Kr 1 223,2 Eks. MVA
Varenr.
T501081

Piikkisika-dekket er kongen av snø og is. Suomi Tyres har sammen med Black Donut* utviklet et helt nytt og innovativt piggdekk og dekkmønster for bruk i terreng som er dominert av is og/eller snø.

Med åtte spor og hele 408 pigger er du garantert et helt suverent grep. Mønsteret er nøye satt opp og testet til gangs, slik at du til enhver tid har maksimalt med pigger i kontakt med bakken og gir best mulig grep i alle situasjoner. Utformingen er slik at selv når man legger seg ned i svingen er man i kontakt ikke bare med sidepiggene, men helt inn til piggene i midten av dekket.

Piikkisika er produsert i Finland med den unike Suomi Tyres 62A Non-Toxic gummiblanding spesialutviklet for vinter. Blandingen gir ekstra holdbar struktur for pålitelig punkteringsbeskyttelse, og ikke minst er den bra for miljøet! Suomi's Non-Toxic gummiblanding er utviklet med miljøvennlige lavaromatiske oljer.

Dekket er så klart tubeless ready, og har fått ekstra lette sidevegger, noe som gjør vekten behagelig lav til å være et piggdekk.

*Black Donut har etablert seg som "the one" å gå til om man ønsker å lage det beste dekket. De er et firma helt uavhengig fra alle merker. Allikevel jobber de med over 80% av verdens ledende dekkfabrikkanter, og samtlige ansatte har erfaring fra de største dekkmerkene. Om du er interessert i din egen dekkfabrikk, så lager de også det.

Spesifikasjoner:

Dimensjon: 29 x 2,6" / 65-622mm
Antall pigger: 408
TPI: 120, Wire
Tubeless-Ready
Vekt: 1250 gram

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Rask levering

Rask levering

Lagervarer sendes ut fortløpende etter at vi har mottatt din bestilling. Vi benytter Posten/Bring på alle sendinger - med deres transporttider.

Delbetaling via SVEA

Delbetaling via SVEA

Hos SVEA kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Frakt fra kr. 99,-

Frakt fra kr. 99,-

Egen frakt vil tilkomme på større forsendelser (sykler, elsykler, sparkesykler, trehjulsykler, etc.).

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×