SpeedBox2 El sykkel Tuning - for Bosch Active/Performance/CX

Speedbox

Pris
Kr 1 519,2 Eks. MVA
Varenr.
speedbox-b-g2
Lager
Mer enn 10

Kvantumsrabatt

Loading...

Passer på Active line - active plus  - Performance og Performance cx

SpeedBox2 for Bosch Performance CX Drive Unit

Passer på Active line - active plus  - Performance og Performance cx

SpeedBox2 for Bosch Performance CX Drive Unit er en revolusjonerende prosessorstyrt modul som fjerner hastighetssperren på din elektriske sykkel. Displayet angir virkelige verdier for maksimal hastighet, gjennomsnittlig hastighet, daglig kjørelengde og rekkevidde.

SpeedBox2 blir aktivert ved å trykke kort på WALK knappen på kontrollpanelet. Etter at du har trykket på knappen, viser displayet 9,9 km/t som målt hastighet i ca 3 sekunder. SpeedBox2 er aktivert, og motorstøtten fungerer nå opp til en hastighet på 99 km/t. Når WALK knappen trykkes på nytt, viser displayet 2,5 km/t. Det angir at SpeedBox2 er deaktivert. Motorstøtten virker nå kun opp til en hastighet på 25 km/t, slik elsykkelen er levert originalt.

Vær oppmerksom på at bruk av en slik modifisert elektrisk sykkel på offentlig vei kan være i strid med gjeldende lovgivning i enkelte land (dette gjelder i Norge, hvor det kun er fritatt for krav til registrering, førerkort og forsikring for elsykler med motorhjelp opp til 25 km/t). Det er ikke tillatt å bruke elektriske sykler utstyrt med SpeedBox eller SpeedBox2-produkter på veier, sykkelstier og i offentlige rom. Elektriske sykler utstyrt med SpeedBox eller SpeedBox2-produkter kan bare brukes på egen eiendom og alene på eget ansvar. Bruk av SpeedBox og / eller SpeedBox2 kan medføre at elsykkelens garanti går tapt. Produsenten og selger påtar seg ikke erstatningsansvar for bruk av SpeedBox eller SpeedBox2-produkter i strid med gjeldende regler.

 

 

SPESIFIKASJONER

Lav vekt og kompakt 29 gram 36,5 x 22,2 x 11,5 mm (L x B x H). Originale kontakter SpeedBox leveres med originale kontakter og fargekodede kabler. Du kan ikke koble ti l SpeedBox feil. Elektronikken er sprut- og vannsikker. Omfattende testprogram SpeedBox gjennomgår flere tester både under og etter produksjonen for å sikre at du får et driftssikkert produkt. Inovativt design Selv om ikke SpeedBox monteres synlig, utmerker SpeedBox seg også med bransjens beste design. Rask, problemfri installasjon Vi har laget egen installasjons-video for din sykkel. Du installerer på få SpeedBox minutter. Høyeste kvalitet i alle ledd. Det er brukt komponenter av høyeste kvalitet, fra ledende produsenter. Prosessoren er sertifisert av bilindustrien.

 

MONTERINGSTIPS

Monteringen er enkel og tar kort tid.

Før monteringen starter, skaff deg et overblikk over hvilket verktøy du trenger. Trenger du spesialverktøy, f.eks. krankavdrager (som gjerne koster fra under hundrelappen til godt og vel tohundrekroner), kan du kanskje spørre et lokalt sykkelverksted om å få låne dette.

Bruk alltid rett verktøy, slik at du ikke skader elsykkelen.

Er du i tvil om hva du trenger, kontaktet din sykkelleverandør (importøren kan hjelpe meg med kontaktopplysninger til nærmeste forhandler).

Se monteringsvideoen som SpeedBox har laget før monteringen starter.

Ta deg god tid på plassering av SpeedBox og kabling, før du monterer alt på plass igjen.

Mye informasjon ligger på internett, ikke minst på YouTube. Støter du på spørsmål, gjør et søk her (oftest har du da funnet løsningen)

Og til slutt, vi hjelper deg gjerne med svar på eventuelle spørsmål.

 

MONTERINGVEILEDNING - SPEEDBOX2 FOR BOSCH

Installasjon av SpeedBox2 for Bosch:

1. Fjern batteriet fra den elektriske sykkelen.

2. Løsne skruen som holder venstre krank og fjern denne.

3. Løsne de 3 Torx-skruene som holder motorens plastdeksel, og ta av dekslet.

4. Koble fra kontakten til hastighetssensoren og kontakten som går til displayet.

5. Koble SpeedBox2 til de to frakoblede kontaktene.

6. Koble kontaktene på SpeedBox2 til de to originale kontaktene.

7. Sett på plass motorens plastdeksel, og skru tilbake de 3 Torx-skruene som holder dekselet.

8. Sett venstre krank tilbake og stram senterskruen.

9. Sett tilbake batteriet.

Betjening av SpeedBox2 for Bosch:

1. Slå på den elektriske sykkelen.

2. Aktivering og deaktivering blir utført ved hjelp av WALK-knappen på sykkelstyret.

3. Når du slår på den elektriske sykkelen, er det SpeedBox2 alltid avslått.

4. Første gang WALK-knappen trykkes inn, vil displayet vise en hastighet på 9,9 km / t i to sekunder. Dette betyr at SpeedBox2 er aktivert og hastighetsbegrensningen er fjernet.

5. Andre gang WALK-knappen trykkes inn, vil displayet vise 2,5 km / t. Dette betyr at SpeedBox2 er deaktivert og motorstøtten virker nå opp til en hastighet på 25 km / t.

Legge merke til:

1. Påse at bruk av SpeedBox produkter ikke er i strid med gjeldende lovgivning i landet der du har tenkt å bruke en elektrisk sykkel.

2. Vær oppmerksom på dine omgivelser når man kjører.

3. Produsenten er ikke ansvarlig for skader som følge av bruk av SpeedBox og SpeedBox2 produkter.

4. Bruk alltid en sykkelhjelm og annet beskyttelsesutstyr.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×