FROG Bikes

Frog Bikes er et Britisk sykkelmerke som lager meget lette og robuste barnesykler i alle størrelser med komponenter av høy kvalitet.

Jerry & Shelley Lawson grunnla Frog Bikes i 2013. Det var en fruktløs sykkeljakt for sine egne to barn som inspirerte dem til å legge igjen sin karriere og lage sykler bare for barn.

FROG 1.jpg

Da de satset på å skape kvalitet, ble lette og rimelige barnesykler Frog Bikes født. Syv år senere har Frogs barnsentrerte tilnærming gitt dem global anerkjennelse; bransjepriser for innovasjon og design, en prisvinnende fabrikk, rundt 1800 forhandlere over hele verden og blomstrende partnerskap. Les mer om Frog Bikes her

Balansesykkel

FROG TADPOLE TDF Gul  4.17kg
Merke

Frog

Kr 2 712 Eks. MVA
FROG TADPOLE 12" Løpesykkel 4.17kg
Merke

Frog

Kr 2 560 Eks. MVA

Frog bikes er designet med barn i sentrum, hver detalj som skaper tillit fra dag 1. Alle Frog sykler er unisex og er den perfekte ridning følgesvenn for Jenter og Gutter både, med et bredt spekter av farger å velge mellom. Ta en titt på vårt nåværende utvalg av barnesykler fra Frog Bikes at Sykkelcenteret

Picture 1.jpg

FROG 62 Rød 24" 8gir 9,2kg
Merke

Frog

Kr 4 400 Eks. MVA

I motsetning til mange barnesykler, måler vi for FROG Bikes etter benlengde i stedet for alder, da dette er den mest pålitelige måten å få riktig sykkelstørrelse for hvert barn. Alder alene er ikke et pålitelig mål, da det er et stort utvalg av "normale" benlengder og høyder for hver alder.

Vi anbefaler å ta deg tid til å måle rytterens innside - det er enkelt å gjøre:

  • Stå barnet i sokker mot en vegg
  • Legg en liten bok mellom beina, så høyt som det er behagelig
  • Be barnet flytte bort og måle fra toppen av boka til gulvet.

Når du har målt innsiden av benet, bruk tabellen nedenfor for å finne riktig sykkel størrelse for barnet ditt. Vær oppmerksom på at vi gir GJENNOMSNITT innvendig benlengde for hver sykkel, med salen på laveste innstilling (vær oppmerksom på at det er toleranse på hver side av dette).

I denne høyden vil barnet trygt og komfortabelt kunne få føttene på bakken. Ikke bekymre deg – FROG Bikes har lange setepinner, slik at salen kan løftes langt når rytteren vokser.

Screenshot 2021-02-08 at 11.48.01.jpg

Screenshot 2021-04-19 at 11.06.07.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×